Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Koje je pravo pivo? LAV! - Dobojcaffe

Koje je pravo pivo? LAV!

Istaknuto Koje je pravo pivo? LAV!

LAV pivo je tradicionalno pivo vrhunskog kvaliteta i najpoznatiji brend proizvodnog portfolia Carlsberg Bosna i Hercegovina.

 

LAV pivo je svetlo Pilsner pivo punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine. Sadrži 5% alkohola i 11,44% ekstrakta. Poznat po inovativnom i praktičnom pakovanju, atraktivnom dizajnu i konstantnim unapređenjem ambalaže uz potvrđen kvalitet, Lav pivo namijenjeno je potrošačima koje karakteriše ponos, iskrenost i samopouzdanje. Sinonim je za snažnu osobu koja u svakom trenutku zna šta želi i kako da nađe način da to ostvari. Neprekidna inovativnost i usavršavanje doveli su do lansiranja unapređenog Lav-a, u novoj ambalaži i sistemom otvaranja prilagođenom savremenim trendovima i potrebama ljubitelja brenda LAV.

 

LAV pivo je dobitnik zlatne medalje za vrhunski kvalitet u izboru nezavisnog međunarodnog instituta “Monde Selection” za 2006. godinu. Pored toga, 2007. godine, LAV brend je uvršten u “Superbrands Bible”, izborom za jednog od najboljih brendova Srbije. 

 

LAV pivo se može naći u nepovratnim staklenim bocama od 0.33l i 0.4l povratnim bocama od 0.5l, limenkama od 0.5l, kao i PET ambalaži od 1l i 2l. Pored toga, Lav pivo se može naći i u burićima od 30l i 50l, kao i u DM pakovanjima.

LAVovski složno

LAV će biti jedan od najznačajnijih i najvećih prijatelja rukometa kada je RK Sloga, Doboj u pitanju – takozvani „8. igrač“ na terenu. LAV pivo  kroz različite aktivnosti od 11.11. na svim nivoima će da pomakne granice.

 

 

LAV ne zaboravlja nijednog ljubitelja rukometa, tako je do sada u okviru projekta „LAVovski složno” očekujemo ekspanziju RK Sloga, kao i rukometa uopšte.

Zadnji put promjenjenpetak, 11 Novembar 2016 20:36