Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Da li vas bivša ljubav još voli? - Dobojcaffe

Da li vas bivša ljubav još voli?

Istaknuto Da li vas bivša ljubav još voli?

Prekid veze nije obavezno i kraj ljubavne priče. Posle raskida bivši partneri još dugo mogu da osećaju bliskost, naklonost, pa i ljubomoru.

Ako želite da se pomirite, a niste sigurni da li on/ona želi isto, postupci će vam otkriti...* Često se viđate, čujete telefonom, šaljete jedno drugom poruke i izveštavate bivšeg partnera o svemu što vam se događa u životu. Ovo je siguran znak da su emocije prisutne, jer da nisu, jedna strana bi verovatno prekinula kontakt.

* Stalno vas ispituje da li ste našli drugu ljubav, ko vam se sviđa, gde izlazite i s kim. Ljubomora je jasan pokazatelj da ljubav nije prošla.

* Često se "slučajno" srećete, pa usput sednete i na kafu. S obzirom na to da znate navike jedno drugome i pravac kretanja, ti susreti verovatno nisu slučajni.

* Kroz šalu vas zadirkuje da ćete se kad-tad pomiriti, da nećete naći bolju, lepšu osobu, da ste suđeni jedno drugome... Očigledan je znak da nedostajete bivšoj ljubavi.

* Prati vas na društvenim mrežama, komentariše vaše statuse i fotografije.

nadlanu.com