Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Neka tvoj talenat bude bogato nagrađen - prijavi se i postani m:bloger - Dobojcaffe

Neka tvoj talenat bude bogato nagrađen - prijavi se i postani m:bloger

Istaknuto Neka tvoj talenat bude bogato nagrađen - prijavi se i postani m:bloger

 

 

Da biste dobili šansu da postanete m:bloger i osvojite nagradu od čak 3.000 KM za prvo mjesto, 2.000 KM za drugo, te 1.000 za treće osvojeno mjesto, do kraja ovog mjeseca obavezno pošaljite svoju prijavu na adresu kompanije m:tel.

 

Konkurs „m:bloger“ vam pored novčane nagrade, pruža mogućnost da vaše tekstove vidi veliki broj ljudi, posjetilaca korporativnog bloga m:tel-a. Potrebno je samo da imate blog sa najmanje pet tekstova koji su objavljeni prije konkurisanja na „m:bloger“, te da izaberete jednu od ponuđenih tema koju ćete obraditi u svom tekstu.

 

Ukoliko ste od onih koji se razumiju u moderne tehnologije, možete izabrati temu  „Tehnologija“. Ako su vaša interesovanja, pak, više okrenuta temama u vezi sa humanošću ili kulturom, umjetnošću, obrazovanjem, sportom ili ekologijom, izaberite temu „Heroji iz komšiluka“, odnosno „Promocija pravih vrijednosti“.

 

Pored novčanog dijela nagrade, najboljim blogerima m:tel nudi i saradnju u periodu od godinu dana, i to na način da im pruži mogućnost da njihove blogove vidi široka čitalačka publika m:tel-ovog korporativnog bloga, na kojem se ovaj konkurs i nalazi. Upravo na adresi blog.mtel.ba, pronađite sve detalje konkursa, kao i aplikaciju putem koje ćete prijaviti svoj tekst.

 

Da biste učestvovali u ovom konkursu potrebno je da ste državljanin BiH, stariji od 18 godina, te da na konkurs pošaljete tekst koji nije prethodno objavljivan.

 

Podijelite svoja znanja i interesovanja sa drugima i osvojite vrijedne nagrade!

 

 

 

m:tel – imate prijatelje!