Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
#CoffeInACane – kafa koju ćete obožavati! - Dobojcaffe

#CoffeInACane – kafa koju ćete obožavati!

Istaknuto #CoffeInACane – kafa koju ćete obožavati!

Ako uzmemo Daynea Levinrada za riječ, ovo je najčešće objavljena kafa na društvenim mrežama na svijetu u posljednjih nekoliko mjeseci. 

Dayne je barista koji je skovao hešteg #coffeeinacone koji je podijeljen više od milion puta. Riječ je o poprilično impresivnoj brojci ako znamo da se ta kafa u kornetu poslužuje samo u The Grind kafiću u Johannesburgu.

 

Zašto nije ovo pokušao već ranije? Levinrad kaže da je bilo potrebno puno upornosti kako bi kreirao savršen proizvod kojeg ima sada – toliko je savršen da ga je patentirao!

 

Znao je da svi potrošači vole sladoled, kafu i čokoladu. Njegova odluka u početku da iskombinuje sva ta tri sastojka bila je problematična jer je kornet uvijek bio pretanak za držanje kafe.

 

“Kupili smo aparat i sami počeli da pravimo kornete, koristeći različite vrste brašna, ali i čokolade kako se ne bi odmah topila. Nismo mogli tolerisati nikakvo curenje”, objasnio je Dayne.

 

Tehnika koja koja funkcioniše uključuje obaganje korneta s četiri vrste čokolade koje omogućuju korisnicima deset minuta vrem,ena prije nego se čokolada i vafl krenu topiti.

 

 

Sasvim dovoljno za uživanje, zar ne?

ljepotaizdravlje.ba