Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Filmovi i serije - Dobojcaffe
Filmovi i serije

Filmovi i serije (90)

Novi filmski i dokumentarni naslovi u ponudi Open IPTV-ja

 

Film “Crna misa”, možete pogledati na TV HBO, 27.11.2016. godine u udarnom terminu od 20.00 časova. „Crna misa“ ekranizuje istinitu priču o Vajtiju Baldžeru (Džoni Dep), senatorovom bratu i najčuvenijem kriminalcu u istoriji južnog Bostona, koji je postao doušnik FBI- ja da bi uništio mafiju koja je zauzela njegovu teritoriju. Sedamdesetih godina prošlog vijeka u južnom Bostonu, agent FBI Džon Konoli (Džoel Edžerton) uspjeva da ubijedi irskog gangstera Džejmsa Vajtija Baldžera da sarađuje sa FBI-jem i pomogne im da uklone zajedničkog neprijatelja – italijansku mafiju. Drama pripovjeda istinitu priču o tom pokvarenom savezu, koji se oteo kontroli, pružajući Vajtiju priliku da izbjegne sprovođenje zakona, učvrsti svoju moć i postane jedan od najokrutnijih i najmoćnijih gangstera u istoriji Bostona. 

Jubilej: 40 godina od premijere najboljeg sportskog filma

Legendarni “Rocky”, najpoznatiji film o boksu u istoriji kinematografije, premijerno je prikazan 21. novembra 1976. godine!

Prije 40 godina, “Rocky” je publici širom svijeta predstavio priču o usponu Rockyja Balboe, skromnog boksera iz Filadelfije čiji lik je utjelovio glumac Sylvester Stallone. Stallone je prvi verziju scenarija filma napisao za 20 sati inspirisan legendarnim duelom između Muhammada Alija i Chucka Wepnera.

Producenti su prihvatili njegov scenarijo i bili spremni za njega platiti 125.000 dolara, ali su za glavnog glumca htjeli nekoga od tadašnjih hollywoodskih velikana.

Open to go Iskoristite ponudu mjeseca i ponesite svoj omiljeni TV sadržaj gdje god da krenete

Zahvaljujući usluzi Open To Go kompanije m:tel sada vaš omiljeni televizijski program možete ponijete sa sobom gdje god to poželite. Praćenje omiljenog TV sadržaja više nije problem ni kada se vozite u gradskom prevozu, kada ste na vikendici, na selu ili u čekaonici...
 
Open to go vam sada pruža mogućnost da pored klasičnog TV ekrana u kući, odaberete da gledate televiziju na još jednom uređaju, na svom tabletu, računaru ili mobilnom telefonu... i tako ponesete vaš omiljeni film, seriju ili informativnu emisiju sa sobom.

Ako se za Open odlučite u narednom periodu takođe vas očekuju lijepa iznenađenja: tri mjeseca pretplate po cijeni od 0,99 KM i posebna ponuda mjeseca - dvije godine gratis Pickbox videoteke!

“Simpsonovi" obaraju 40-godišnji rekord

LOS ANĐELES - Sada već kultna serija "Simpsonovi" nije još ni na pola puta do završetka svoje 28. sezone, a američka televizija Fox naručila je 29. i 30. sezonu ove animirane serije, koja je jedna od najuspješnijih i najcjenjenijih u istoriji televizije.

Prema njihovoj narudžbi, ove sezone bi trebalo da budu gotove za 2018. i 2019. godinu. To znači da će Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi dobiti 669 epizoda i postati serija sa najvećim brojem epizoda u istoriji i time oboriti rekord serije "Miris baruta" (Gunsmoke), koja je imala 635 epizoda.

"Eto ti, 'Mirisu baruta'. Igubio si trku koju nisi ni znao da trčiš", pisalo je u izjavi Homera Simpsona koja je puštena od strane Fox televizije. Prva epizoda o avanturama porodice Simpson prikazana je u decembru 1989. godina, a sada se emituju epizode iz 28. sezone.

Snima se spinof serije "Big Bang Theory"

Popularna serija “Štreberi” (Big Bang Theory) dobija spinof u kom neće igrati Džim Parsons.

Naime, serija će pratiti Šeldona u njegovim školskim danima. Ipak, detalji o ovoj CBS seriji se još drže u tajnosti, pa nije poznato kome će biti povjerena uloga mladog Kupera.

Serija koju američki mediji opisuju kao “porodičnu komediju u stilu ‘Malkolma u sredini’ snimljenu jednom kamerom”, nosiće naziv “Šeldon” i vjerovatno neće biti snimana pred publikom kao što je to bio slučaj sa “Štreberima”.

Glumio Trampa: Donald Tramp u serijama i filmovima

Novoizabrani predsjednik SAD Donald Tramp više je poznat kao biznismen i rijaliti zvijezda nego kao poznavalac političkih prilika u svijetu.

Osim što je imao svoj rijaliti šou „Apprentice“, Tramp se pojavljivao i u nekim TV serijama, kao što su „Princ sa Bel Era“, „Odjednom Sjuzan“, „Seks i grad“, ali i u filmovima poput „Dvije nedjelje za ljubav“ sa Hju Grantom i Sandrom Bulok.

Open IPTV

 

Ekskluzivnona National Geographic kanalu, pogledajtepremijerunoveserije”Kontinent: Antartik” uutorak, 15. novembra u 20.55časova. "Kontinent 7: Antarktik" povešće vas naputovanjeAntarktikom da bisteupoznalinajekstremnijudivljinunasvijetu, shvatilikoliki je naporpotrebnouložiti da bi se tamoodržaoljudskiživot i ispratilisticanjenaučnihznanjakojećepromijenitisvijet. Misije se izvodenaledu, ispodleda i navrhovima, dok se naučnici i stručnjacizapreživljavanjezajedničkimsnagama bore protivbrutalnihuslova ne bi li pomogli u mijenjanjusvijeta.

Ekskluzivninaslovi – film “DobriNijemac”, možete pogledatina TV kanalu HBO 2, 17. novembra u 21.10 časova. Berlin, 1945.Svako u Berlinuimatajnu.Svako se borikakozna i umije da nađeonošto mu treba: novac, moć, opstanak... ilijednostavnoizlaz. DobitniciOskara I ova jesen u znakubogateponude, režiseriStivenSoderberg iDžordžKluniponovo se udružuju u obradiproslavljenogromanaDžozefaKanona. MeđuruševinamaBerlinanakonDrugogsvjetskog rata, američkiratnidopisnikDžejkGejsmer (Kluni) upada u zbrkusaLenom Brandt (DobitnicaOskaraKejtBlančet), svojombivšomljubavnicomčijegnestalogmužaprogone i američka i ruskavojska. Intriga se komplikujekadaDžejkpokuša da otkrijetajnekoja Lana moždakrije u očajničkomnastojanju da izvučesebe i mužaizBerlina. Tobi Megvajer setakođepojavljuje u ovomnapetomtrileru u ulozivojnikasavezamanacrnomtržištukojimože da bude Lenin izlaz, alikartazaulazak u jošmračnijuteritoriju.

TV kanalHBOnam 17.11.2016.u 20.00 časovapriprema i premijerufilma „Sve je izgubljeno“. KrstarećisamIndijskimokeanom, bezimeničovjek (Robert Redford) se budi i shvata da njegova 12-metarska jahtapuštavodunakonsudarasatransportnimkontejneromkoji je plutaomorem. Poštosu mu opremazanavigaciju i radio pokvareni, čovjekbesciljnoplovimorem i upada u žestokuoluju. I pored toga što je uspio da zakrpiprobušenokorito i štonjegovapomorskaintuicija i snagapremašujunjegovegodine, jedvapreživljavanevrijeme. Ali,uzneumoljivosunce, ajkulekojekružeokonjega i oskudnezalihehranekojih je svemanje, ovajdovitljivimornaruskoroshvata da gledasmrti u oči.

Nije naodmet podsjetiti se i na sportske aktuelnosti. Tako Arena sport 4 HD kanal pruža mogućnost prikazivanja više prenosa u isto vrijeme. Zahvaljujući tome, Arena Sport 4 sredinom novembra donosi mečeve fudbalske Lige šampiona i Lige Evrope, kao i italijanske i francuske lige. Od fudbala i košarke, preko odbojke, rukometa, atletike i vaterpola, do sve popularnijeg pokera, ovaj kanal pruža mogućnost uživanja svim istinskim ljubiteljima sporta.

Zavišeinformacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajimaposjetitestranicuopen.mtel.ba.

 

 

                                                                                                                              

 

 

"Igre prijestola": Scenario zadnje sezone procurio u javnost

Scenario posljednje, sedme sezone popularnog serijala "Igre prijestola" (Game of thrones) procurio je u javnost zahvaljujući jednom od obožavalaca ove serije koji nije želio da otkrije identitet.

Kako piše "Huffington Post", korisnik sajta "Reddit" pod nadimkom "awayforthelads" je postavio nevjerovatnu količinu detalja koji očekuju gledaoce u novoj sezoni. Ovo je moglo da bude samo nagađanje obožavaoca, dok pouzdani sajt sa vijestima iz serije "Watchers on the Wall" nije potvrdio radnju fotografijama i sa još izvora.

Nalog korisnika "Reddita" je potom obrisan. HBO je ostao bez komentara kada su u pitanju ove informacije, u poređenju sa uzbunom kada su procurile epizode pete sezone. Izvori koje je otkrio anonimni ljubitelj serije predviđaju trudnoću, aferu, povratak pojedinih voljenih likova, kraj velikih kuća, mnogo smrti i klasičnog ludila koje je poznato u ovoj slavnoj seriji.

Priključi se za RSS feed