Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Novi filmski naslovi u ponudi Open IPTV-ja - Dobojcaffe

Novi filmski naslovi u ponudi Open IPTV-ja

Istaknuto Novi filmski naslovi u ponudi Open IPTV-ja

 

 

Priče iz sudnica uvijek su zaokupljale pažnju gledalaca. Tako je i sa filmom “Sudija”, čiju premijeru možete pogledati na TV HBO 2, 8.10. u 16.40 časova.

Tajne iz naše prošlosti mogu da postanu suđenje našeg života. Robert Dauni Džunior glumi uspješnog advokata koji se vraća u porodični dom i saznaje da je njegov otuđeni otac (Robert Dival) osumnjičen za ubistvo. Arogantni i uobraženi Henk Palmer (Dauni) prinuđen je da ostavi svoj privatni život po strani da bi se pozabavio svojim zadrtim ocem udovcem – gradskim sudijom koji je, pored toga što boluje od raka, optužen da je namjerno pregazio čovjeka. Odlučan da sazna istinu, advokat iz velikog grada mora ponovo da se zbliži sa porodicom koju je napustio prije mnogo godina.

 

Od 12. oktobra, srijedom od  22.00 časova na FOX TV možete pratiti 2. sezonu serije krimi-drame “Kvantiko”. Nakon vrtoglave završnice prve sezone u kojoj je uspjela da spere ljagu sa svog imena, spasi milione života i otkrije da je iza svih njenih nevolja stajao čovjek koji je trenirao u bazi Kvantiko, američka heroina Aleks Pariš je dobila neočekivanu nagradu: dobila je otkaz u Ef-Bi-Aju (FBI)! Ali u posljednjim trenucima finalne epizode dobila je šansu da ponovo služi svojoj zemlji, i to u tajnoj službi najelitnije američke obaveštajne agencije, Si-Aj-Ej (CIA). Na početku druge sezone Aleks zatičemo na „farmi“ – misterioznom trening centru za agente Si-Aj-Eja.

 

Televizijski kanal HBO 2 ovaj put nam donosi romantičnu filmsku priču “Radijska ljubav”, koja je na programu  13.oktobra u 08.10 časova.

Kad Sonja i Nik, dvoje potpuno različitih voditelja, dobiju zadatak da vode tok-šou, njihovi suprotstavljeni stavovi o ljubavi i vezama započinju rat polova! Iako se nezavisna žena i prkosni neženja prepiru u programu, bolna iskustva iz prethodnih veza utiču na to da se sprijatelje u privatnim životima. Kad Nik pokuša da pomogne Sonji da osvoji svog bivšeg vjerenika, oboje shvataju da su njihova prijateljska osjećanja možda prerasla u nešto više. Dvoje radijskih voditelja počinju da spuštaju svoj emocionalni gard i moraju da odluče šta žele u životu.

 

Film “Ubica veselog lica“,  kojeg možete pogledati na sve popularnijem kanalu HBO 3 u 23.05 časova, takođe, 13. oktobra, donosi jezivu istinitu priču o kamiondžiji koji putuje širom zemlje i ubija mnogobrojne žene, ostavljajući priznanje o svakom ubistvu sa naškrabanim smajlijem kao tajanstvenim dokazom svog zločina.

„Ubica veselog lica“ je inspirisan stvarnim događajima i prati potjeru i hvatanje serijskog ubice Kita Hantera Džespersona. Nakon neuspjelog braka, perspektivni policajac Džesperson postaje kamiondžija i poslije svađe davi svoju prvu žrtvu. Sutradan se vraća na ulicu i narednih pet godina krstari zemljom i ubija najmanje osam žena. Nakon lažnog priznanja neke žene da su ona i njen momak odgovorni za jedno od njegovih ubistava, Džesperson se podsmjeva vlastima šaljući mnogo uznemirujućih pisama novinskim urednicima, pa čak i švrljajući priznanja na odmaralištima pored auto-puta, govoreći da voli da ubija svoj žrtve.

 

 

 

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.