Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Koje piće pijete? - Dobojcaffe
Koje piće pijete?

Koje piće pijete? (152)

Tradicionalni "veseli stroj" u Tuzli: Porodica Merdžanović već 35 godina peče rakiju

Za prave muškarce, Gentleman Jack!

Iz Jack Daniel’sa stiže posebna čestitka za Dan muškaraca
Jeste li znali da se danas obilježava Međunarodni dan muškaraca – International Men’s Day? Nije popularan kao Dan žena, ali da, Dan muškaraca postoji i prvi put je obilježen 1999. godine u državi Trinidad i Tobago, a cilj mu je poboljšati odnose među spolovima, promovirati njihovu jednakost i isticati pozitivne muške uzore.
Kako Jack Daniel’s cijeni i poštuje istinske kvalitete muškarca, te brine o svojim prijateljima,  ove godine  je odabrao  nekolicinu posebnih muškaraca iz cijele Bosne i Hercegovine i odlučio im dati svoje malo ali posebno priznanje. Jack ih je prepoznao i darovao ih je personaliziranom bocom Gentleman Jacka u odijelu, kako i priliči jednom džentlemenu.

Pepsi planira smanjiti količinu šećera u svojim napicima

Čaša crnog vina vas može zaštiti od štete koju uzrokuju cigarete

Crno vino sadrži visok nivo fenola koji potiče stvaranje dušikovog oksida koji pomlađuje koronarne arterije. Prema studiji koju je objavio The American Journal of Medicine, čaša ili dvije crnog vina prije cigarete mogu zaštititi krvne žile i od najgorih šteta. 

Koje piće odgovara vašem horoskopskom znaku?

Da li ste čovjek koktela ili crnog vina? Evo šta kažu zvijezde…

Ovan
Pripadnici ovog znaka ѕu avanturistički nastrojeni, dinamičnі і inovativni. Onі vole da probaju nove stvari, zbog čega је isprobavanje novih koktela idealna djelatnost ᴢа njih. Važno је ԁа kokteli nе budu previše slatki, a obično im ѕνаkі dosadi nakon što ɡа duže vrijeme piju. Kokteli brᴢο udare u glavu ѕνе osim Ovnova, pa ѕu οnі svojevrsni νеƖіki kapacitet ᴢа koktele.

Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Istinski ljubitelji crnog piva imaće priliku da uživaju u novom prazničnom dizajnu limenki Zaječarskog Crnog piva, koje su dostupne na tržištu od 1. novembra.

Zašto „koka-kola“ iz „Mekdonaldsa“ ima bolji ukus?

Mnogi obožavaoci najpopularnijeg napitka na planeti kažu da „koka-kola“ u „Mekdonaldsu“ ima bolji ukus nego iz flaša u prodavnicama.

Razlozi za to su, kako kažu, način na koji se piće hladi, čistoća vode i hlađenje i skladištenje samog sirupa.

Većina lanaca hrane koji serviraju „koka-kolu“ dobija sirup za taj napitak u vrećama koje su u kutijama, dok ga „Mekdonalds“ dobija u posudama od nerđajućeg čelika.

Koje je pravo pivo? LAV!

LAV pivo je tradicionalno pivo vrhunskog kvaliteta i najpoznatiji brend proizvodnog portfolia Carlsberg Bosna i Hercegovina.

 

LAV pivo je svetlo Pilsner pivo punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine. Sadrži 5% alkohola i 11,44% ekstrakta. Poznat po inovativnom i praktičnom pakovanju, atraktivnom dizajnu i konstantnim unapređenjem ambalaže uz potvrđen kvalitet, Lav pivo namijenjeno je potrošačima koje karakteriše ponos, iskrenost i samopouzdanje. Sinonim je za snažnu osobu koja u svakom trenutku zna šta želi i kako da nađe način da to ostvari. Neprekidna inovativnost i usavršavanje doveli su do lansiranja unapređenog Lav-a, u novoj ambalaži i sistemom otvaranja prilagođenom savremenim trendovima i potrebama ljubitelja brenda LAV.

 

LAV pivo je dobitnik zlatne medalje za vrhunski kvalitet u izboru nezavisnog međunarodnog instituta “Monde Selection” za 2006. godinu. Pored toga, 2007. godine, LAV brend je uvršten u “Superbrands Bible”, izborom za jednog od najboljih brendova Srbije. 

 

LAV pivo se može naći u nepovratnim staklenim bocama od 0.33l i 0.4l povratnim bocama od 0.5l, limenkama od 0.5l, kao i PET ambalaži od 1l i 2l. Pored toga, Lav pivo se može naći i u burićima od 30l i 50l, kao i u DM pakovanjima.

LAVovski složno

LAV će biti jedan od najznačajnijih i najvećih prijatelja rukometa kada je RK Sloga, Doboj u pitanju – takozvani „8. igrač“ na terenu. LAV pivo  kroz različite aktivnosti od 11.11. na svim nivoima će da pomakne granice.

 

 

LAV ne zaboravlja nijednog ljubitelja rukometa, tako je do sada u okviru projekta „LAVovski složno” očekujemo ekspanziju RK Sloga, kao i rukometa uopšte.

Napitak od cimeta za dobar početak dana

Cimet zagrijava tijelo i snižava nivo šećera u krvi. Takođe pomaže kod gubitka težine. Danas predlažemo top 5 napitaka sa cimetom koji će ubrzati vaš metabolizam.

Medeni napitak
Stavite pola kašičice cimeta u šolju proključale vode, poklopite i ostavite da odstoji pola sata. Dodajte 1 kašičicu meda i miješajte. Pijte ovo piće 2 puta dnevno – ujutru na prazan želudac i noću prije spavanja.

Otkrivamo kako alkohol utiče na izgled vaše kože!

Svi smo već upoznati s negativnim uticajem i posljedicama koje alkohol može izazvati, a one na našoj koži su prve i najvidljivije.

 

Isušenost, crvenilo, akne, podočnjaci i otečenost samo su dio onoga što možete da očekujete sljedeći dan. Iako sve to možete da prekriejte s malo korektora i highlightera, koža će se puno duže oporavljati (oko dvije sedmice) bilo da su “efekti” alkohola vidljivi ili ne.

“Dodatni problem nastaju i nakon hrane koja je nakon pijanstva nezaobilazna, ali uglavnom puna masnoća, soli i ugljenih hidrata. Koži će tada biti potrebno mjesec dana da se vrati normalu”, rekao je dermatolog dr. Harlon Lancer, na čijoj se listi pacijenata nalazi i Kim Kardashian.

Ali, šta se događa ako tokom mjeseca ponovno konzumiramo alkohol? Resetuje li se sve i da li je naša koža u stalnom stanju obnavljanja?
Priključi se za RSS feed