Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Seks i ljubav - Dobojcaffe
Seks i ljubav

Seks i ljubav (190)

Bajka se pretvara u ljubav!Kako?

Cveće je izraz ljubavi, pažnje, gest dobrih i iskrenih namera, lepih želja, a ponekad i traženje oproštaja. Svojim iskustvom i ljubaznošću osoblja Salona cvijeća Bajka će Vam pomoći da obradujete svoje najmilije, ulepšate svakodnevni životni i radni prostor. Ako neka prilika i nije toliko posebna, uz naše aranžmane će postati...

Imamo široku ponudu najekskluzivnijeg  rezanog i saksijskog cveća.


Posjetite nas i neka i vaš život uz nas postane BAJKA...

Detaljnije o ponudi pogledajte na sledećem linku!

Ako baš moramo: Kako da pobijedimo u svakoj svađi?

Svađa je jedna od onih kategorija za koju vrijedi uzrečica: “Nije važno pobijediti, važno je učestvovati” – ali ponekad je ipak dobro pobijediti. Sljedeći put kada krenete da se svađate s partnerom, poštujte ova pravila i sigurno ćete iz nje izaći kao pobjednica.

Pustite ga da priča Što više priča, to su veće šanse da ćete uspjeti da ga uhvatite u greškama koje onda možete okrenuti u svoju korist.

Kontrolišite glas Čim počnete da vičete, to je jasan znak da ste izgubili kontrolu. Onaj koji prvi podigne glas, gubi, zato samo duboko dišite i pokušajte ostati smireni.

Istraživanje pokazalo: Otvorene veze češće su nego što mislimo

Muškarce koji su izloženi stresu više privlače krupnije žene

Muškarci tvrde da ovakvim ženama nikada ne bi dali šansu!

Postoje tipovi žena koji više i manje privlače muškarce.

Ukoliko u posljednje vrijeme nemate mnogo sreće sa jačim polom, pripazite da možda ne pripadate tipu žena koje odbijaju muškarce.

Znamo da muškarce privlači izgled žene, ali nakon toga vrlo je važno da posjedujete i osobine koje će ih privući i natjerati pravog da ostane kraj vas.

Zato je važno da ne budete jedna od sljedećih tipova žena:

Navike koje vam mogu otežati pronalazak ljubavi

Ukoliko se spremate za sudbonosni sastanak, Rachel Macliynn iz agencije za upoznavanje The Vida savjetuje vam da sljedeće navike ostavite po strani. 

Prvi pogrešan korak koji možete napraviti jeste pretvaranje sastanka u intervju. Velika je greška pojaviti se na sastanku s listom pitanja koja ste vjerovatno iskoristili i na prethodnom sastanku, kao i na onom prije njega. Niko ne želi sastanak na kojem će morati odgovarati na pitanja, najbolji sastanci su oni na kojima razgovor teče spontano, o raznim temama. 

5 pravila koja možete da prekršite na početku veze

Već ste čuli za sva ta pravila o tome šta bi trebalo, a šta ne da radite na početku veze. Međutim, sva ta silna pravila uzimaju gotovo svu zabavu, zar ne? Znamo da postoje određena pravila koja zaista ne bi trebalo prekršiti, ali ipak postoje i ona koja možete, a da ne snosite posljedice.

Evo pet pravila koja zaista vrijedi prekršiti.

Poželjne, samo svoje i neodoljive… Ovo su tačne godine kada se žene se osećaju baš ovako!

Šta je najseksi u svakoj ženi? Zna se – izgled je tek pola “posla”. Stav, harizma i samopouzdanje iznad svega – to je ono što daje sjajne rezultate!

 

Upravo je do istog zaključka došlo i jedno nedavno istraživanje – ključ privlačnosti i magnetnog šarma krije se u samopoštovanju i samopouzdanju.

Upoznali ste nekoga? 9 savjeta da prvi izlazak prođe što bolje...

Ako ste odlučili pozvati nekoga na spoj, pokušajte stvoriti što normalniju i opušteniju atmosferu.

Nemojte biti naporni, požurivati niti pretjerano očekivati. Pustite da sve ide korak po korak. Ako ste ovog vikenda upoznali nekog zanimljivog i ne želite propustiti priliku da se bolje upoznate, znate da je neizbježan poziv na spoj. Ali to nije jednostavno učiniti, čak ni kada je jasno da ste zainteresovani jedno za drugo.

Uvijek imajte na umu da je prirodno najbolje, pa čak i ako ste nervozni nemojte se pretvarati.

Priključi se za RSS feed