Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Gdje se najviše vara: Profesije s najvećim brojem preljubnica - Dobojcaffe

Gdje se najviše vara: Profesije s najvećim brojem preljubnica

Istaknuto Gdje se najviše vara: Profesije s najvećim brojem preljubnica
Na samom vrhu nalaze se bankarke i radnice na berzama, dok im za vratom dišu radnice u avionskoj industriji poput pilotkinja i stjuardesa. Treće mjesto zauzima vjerovatno najzastupljenija profesija u erotskim romanima - medicinske sestre i liječnice.

Ankete su pokazale da dvije od tri nevjerne žene svoje vanbračne seksualne aktivnosti sprovode upravo na poslu, ali njih čak 85 posto ne preporučuje takav vid zabave gdje se miješaju profesija i zadovoljstvo.

Ipak, ono što privlači preljubnice na radnom mjestu jeste manjak potrebe za trudom. Radno mjesto je lokacija za najlakša upoznavanja, sa najviše zajednički provedenog vremena i, začudo, mjesto gdje se prevara najlakše sakriva.

Onih 85 posto koje ne preporučuju takve avanture poziva se na vrlo jasan problem – sa ljubavnikom se mora susretati svaki dan, bez obzira na to da li je preljub prošao dobro ili loše.

Njih 21 posto smatra da glasine mogu uzrokovati probleme u tajnim vezama pa čak i to da partner sve sazna, dok je samo 10 posto izrazilo zabrinutost da bi prevara mogla utjecati na samu karijeru.

Deset profesija sa najvećim brojem afera:

1. Finansije (bankari, brokeri, analitičari...)
2. Piloti i stjuardese
3. Zdravstvo (ljekari i medicinske sestre/tehničari)
4. Vrh kompanija (direktori, menadžeri, sekretarice)
5. Sport (atletičari, instruktori...)
6. Umjetnost (muzičari, modeli, glumci...)
7. Pjevači, DJ-i, plesači
8. Pravo (advokati, sudije, tužitelji...)
9. Komunikacije (novinari, PR...)
10. Drugi sektori