Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(reklama.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2

Warning: include(): Failed opening 'reklama.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/dobojcaf/stari.dobojcaffe.com/index.php on line 2
Vijesti iz Doboja i regije - Dobojcaffe
Vijesti iz Doboja i regije

Vijesti iz Doboja i regije (3334)

ODRŽAN SEMINAR O DIJABETESU

Dana 11.11.2016.godine u Hotelu „Park“ u Doboju u organizaciji Visoke medicinske škole zdravstva iz Doboja, a povodom 14. novembra, Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, održan je Seminar o dijabetesu. Seminar je bio namijenjen timovima porodične medicine, a prisustvovali su i članovi raznih udruženja vezanih za ovu bolest. Predavači su bili stručni, zdravstveni i naučni radnici iz Republike Srpske.

Mala Industrija u Hotelu Park u Doboju

Mala industrija - HOTEL

Hotel je smještajni i ugostiteljski objekat u kojem se gostima pružaju usluge smještaja i obroka, a mogu se pružati i druge ugostiteljske usluge. Zajedničko svim hotelima je da smještajne jedinice u hotelu čine sobe i hotelski apartmani. To su naučili mališani iz Male Industrije.

Posjetili smo naš hotel Park u Doboju, na kome je neko nacrtao puno zvjezdica i bili smo dio tamošnje atmosfere.Naši drugari iz hotela Park su nam poslužili voćni mousse,u slast smo ga pojeli.Hvala vam drugari.

Pogledajte fotografije.

OBAVJEŠTENJE -Visoka Medicinska Škola Zdravstva Doboj

 

Predavanja iz predmeta Interna medicina i Zdravstvena njega u internoj medicini održaće se u utorak 29.11.2016. godine u 16:00časova.

Popravni kolokvijum iz predmeta Osnove anatomije održaće se u srijedu 30.11.2016.godine u 09:00 časova.

Obavještavaju se studenti prve godine Zdravstvene njege da će se vježbe iz predmeta Porodična medicina održati u Domu zdravlja Doboj (ulaz pored Hitne službe) dana 28.11.2016.godine u terminu od 08:00 do 16:00 časova.

 

 

 

Finansiranje organizacija civilnog društva iz budžeta

 

 

Centar za promociju civilnog društva organizuje konsultacije o finansiranju organizacija civilnog društva (OCD) iz javnih sredstava 22.11.2016. u Doboju, u zgradi bivšeg Doma vojske (skupštinska sala), ul. Cara Dušana bb, sa početkom u 12:00 sati.

Ovo je četrnaesti u seriji konsultativnih sastanaka, koji se održavaju u 18 gradova u BiH.

MEĐUNARODNI DAN SREDNJOŠKOLACA

Ovaj dan se obilježava u znak sjećanja na studentske protteste koji su održani u Pragu 17.11.1939. Studenti su protetovali protiv nacističke okupacije, te su streljani bez prethodnog suđenja.
Srednjoškolci su se okupili u parku grada Doboja, gdje su  noseći transparente sa ispisanim svojim budućim zanimanjem, pričali sa građanima i upoznali ih sa nekim od budućih aktivnosti koje će sporvoditi ali i sa samim istorijatom DANA SREDNJOŠKOLACA i njegovim značajem.

Koristenjem energije sunca do pozitivnih klimatskih promjena

Upotrebom  jednostavnih solarnih sistema za zagrijavanje tople vode u domaćinstvima moguće je umanjiti račune za električnu energiju i do 50%.
Doboj,16. novembar 2016 – Upotrebom  jednostavnih solarnih sistema za zagrijavanje tople vode u domaćinstvima moguće je umanjiti račune za električnu energiju i do 50%, jedna je od poruka sa okruglog stola “Korištenjem energije sunca do pozitivnih klimatskih promjena” koji je danas održan u Doboju. Jednostavni solarni sistemi, termosifonski, koji nemaju visoku tehnologiju su veoma isplativi. Njihova isplativost se uoči tri godine nakon njihovog instaliranja. S druge strane složeniji solarni sistemi koji se koriste za dobijanje električne energije isplativi su samo ukoliko imamo subvenciju od strane države, poručila je Džemila Agić, direktorica Centra za ekologiju i energiju.

Priključi se za RSS feed